X-Mini Max V1.1 Stereo Capsule Speakers Zwart of Rood

Foto X-Mini Max V1.1 Stereo Capsule Speakers Zwart of Rood
Van € 54,95
Voor € 44,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 23-02-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

 
X-Mi staat bekend om de meest kritische muziekliefhebbers te verbluffen met de geluidskwaliteit van de X-Mini capsule speakers.
Het leek bijna onmogelijk maar met de introductie van deze X-Mini Max v1.1 weten ze ons opnieuw een "wow effect" te geven.
De 36mm drivers zijn sterk verbeterd en de verhouding tussen het gepatendeerde bassysteem en de hoge tonen zijn nog meer in balans. 
Dit gecombineerd met het strakke uiterlijk en het stereo geluid zorgt voor de beste portable geluidservaring die je kunt wensen.
De speakers hebben net als de voorgangers een 3.5mm jack aansluiting, het BXS harmonica systeem en natuurlijk het "Buddy Jack" systeem waarmee je oneindig veel speakers aan elkaar kunt koppelen.
De speakers zijn ideaal om op reis mee te nemen, de interne accu is goed voor ongeveer 12 uur gebruik en als je de speakers even niet gebruikt kun je deze handig inklappen en met magneten als een cocon aan elkaar koppelen.
De speakers zijn zeer geschikt om bijvoorbeeld Youtube en uitzending gemist te bekijken maar ook een feestje op de hotelkamer, een romantisch avondje bij het kampvuur of een dagje strand.
Met deze rode of zwarte X-Mini Max v1.1 stereo Capsule speakers geniet je overal van de beste beats in superieure kwaliteit!
 

Dagaanbieding in je E-MAIL