Wegens succes verlengd X-Mini II Capsule Speaker Zwart, Wit of Rood

Foto Wegens succes verlengd X-Mini II Capsule Speaker Zwart, Wit of Rood
Van € 34,95
Voor € 23,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 01-08-2010 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Vanwege de enorme belangstelling voor de X-mini II capsule speaker en voor iedereen die afgelopen week de aanbieding heeft misgelopen hebben we besloten een uitzondering te maken en de weekaanbieding te verlengen.
Deze design award winnende speaker is slechts zo groot als een tomaat maar door de modernste technieken is het geluid enorm krachtig.
Door het ongelooflijk heldere geluid van de eerdere variant staat de X-mini al bekend als een van de meest gewilde gadgets voor laptops, Mp3 spelers, en alle andere mobiele apparaten met een standaard koptelefoon aansluiting.
Met deze nieuwe editie heeft de Singaporese fabrikant x-mi een aantal subtiele maar sterke verbeteringen aangebracht.
Door de Basstube technologie en de hoogwaardige tweeter hoor je een diepe bass en kraakheldere hoge tonen.
De 3.5 mm kabel is steviger en kan handig worden opgeborgen in de onderkant van de speaker en via het Buddyjack systeem kun je een hele rij aan speakers aan elkaar koppelen voor een nog voller geluid.
In theorie zou je een hele X-mini party kunnen geven, mocht je dit van plan zijn licht dan wel even je buren in om geluidsoverlast te voorkomen(!)
Een ander voordeel van de X-mini 2 speaker is de ingebouwde accu welke waarmee je tot wel 12 uur muziek kunt luisteren.
Met de aankoop van de X-mini steun je meteen een goed doel, de producent X-mi heeft een partnership met Children International en daar doen wij graag aan mee! Klik op de Banner links voor meer informatie over de  Children International.
Tijdens het bestellen heb je de keuze tussen zwarte, witte, rode of verschillende kleuren speakers.
Een spontane party op het strand, op je hotelkamer of onderweg, zodra je deze X-mini II capsule speaker(s) openschuift heb je overal plezier van de beste beats in superieure kwaliteit!

Dagaanbieding in je E-MAIL