Weekendaanbieding: Odys digitale Pocketcamera 5200 met LCD scherm.

Foto Weekendaanbieding: Odys digitale Pocketcamera 5200 met LCD scherm.
Van € 69,95
Voor € 29,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 16-08-2010 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Alleen dit weekend: een makkelijk te bedienen camera met niet te veel toeters en bellen. Je hebt natuurlijk niet altijd een dure spiegelreflex camera of kostbaar pockettoestel bij je, de kans dat er iets mee gebeurd is altijd aanwezig en dat zou zonde zijn. Een wegwerpcamera bied ook niet altijd uitkomst omdat daar een houdbaarheidsdatum aan vast zit en je heb ook nog eens de ontwikkelingskosten. 
Deze camera is de ideale oplossing voor de spontane momenten. Ga je wel eens een weekendje weg, een dagje uit of wil je de leukste momenten op een feest vastleggen dan is de Odys 5200 de ideale oplossing.
Doordat er een duidelijk LCD schermpje op de camera zit kun je direct zien of de foto gelukt is of nog een keer over gedaan moet worden.
De foto's worden opgeslagen op een handig geheugenkaartje en met het meegeleverde kabeltje zet je in een handomdraai de foto's op je computer en kun je direct de leukste foto's delen met je vrienden en familie.
Ben jij op zoek naar een makkelijk en handzaam formaat camera dan heb je met deze weekendknaller de beste aanbieding gevonden!

Dagaanbieding in je E-MAIL