Technaxx Bluetooth 2.0 Flip Keyboard voor iPhone 4/iPad en compatible apparaten

Foto Technaxx Bluetooth 2.0 Flip Keyboard voor iPhone 4/iPad en compatible apparaten
Van € 69,95
Voor € 44,00
LET OP: Deze dagaanbieding was van 27-04-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website. En mis nooit weer een aanbieding.

Dit handige Bluetooth keyboard is ideaal voor het typen van langere teksten en chatten op je iPhone, iPad of ander Bluetooth 2.0 compatible apparaat. 
Het typen via een touchscreen neemt veel tijd in beslag, deze tijd is kostbaar, zeker als je nog een paar levels van bijvoorbeeld Angry Birds te doen hebt.
Tijdens het typen kun je de iPhone in de cover plaatsen zodat het beeldscherm rechtop staat en je geen last van zonlicht hebt tijdens het typen. 
Het toetsenbord werkt met Bluetooth 2.0 is stof- en vochtbestendig en gaat zo´n 40 uur mee op een opgeladen accu.
Zodra je klaar bent met typen klap je de flip-cover gemakkelijk dicht en is deze makkelijk mee te nemen en blijven de functies van de telefoon bereikbaar. De stevige magneetsluiting zorgt dat het toetsenbord en telefoon netjes op zijn plaats blijft zitten.
Wil je makkelijker e-mailen, chatten of op vakantie je reisblog  bijhouden?
Met dit Technaxx Bluetooth flip keyboard is je toestel beschermd tegen krassen en stoten, maak je uitgebreide e-mails en notities en houd je kostbare tijd over om andere belangrijke zaken te doen, gouden eieren in Angry Birds zoeken bijvoorbeeld!


Dagaanbieding in je E-MAIL