Sony-Ericsson Bass Reflex Stereo (Handsfree)Headset

Foto Sony-Ericsson Bass Reflex Stereo (Handsfree)Headset
Van € 29,95
Voor € 14,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 11-05-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Met het mooie weer van de laatste tijd merken we dat de headsets behoorlijk in trek zijn.
Onder andere Apple, Android en Samsung zijn al een keer voorbijgekomen maar natuurlijk worden ook de liefhebbers van Sony-Ericsson niet vergeten.
De Sony-Ericsson Bass Reflex headset is een veelzijdige headset waarmee je handsfree kunt bellen en door de 3.5 mm aansluiting ook naar je favoriete muziek kunt luisteren.
Net zoals de andere Sony Ericsson producten is ook deze lichtgewicht MH-500 headset ontworpen om comfortabel te dragen en het beste geluid weer te geven. De Microfoon zorgt voor een kraakhelder stemgeluid en de grote drivers zorgen voor een warm geluid van de bassen.
Op het microfoongedeelte vind je de knop om makkelijk tussen je muziek en inkomende oproepen te schakelen als je toestel in je tas op zak zit en vanaf hier kun je ook een eigen koptelefoon met 3.5mm aansluiting koppelen, waarmee je dan ook handsfree kunt bellen.
Wil je het beste geluid, veel draagcomfort en stijlvol voor de dag komen, dan heb je met deze lichtgewicht Bass Reflex headset de beste deal voor jouw Sony Ericsson toestel!

Dagaanbieding in je E-MAIL