Sandisk Micro SDHC kaart met SD Adapter 4-8-16 GB

Foto Sandisk Micro SDHC kaart met SD Adapter 4-8-16 GB
Van € 24,95
Voor € 9,00
LET OP: Deze dagaanbieding was van 09-03-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Klein, Mini, Micro!
De Sandisk Micro SDHC kaartjes zijn ongeveer zo groot als een pinknagel maar je kunt er bergen aan bestanden op kwijt.
Door het minuscule formaat zijn ze ideaal voor geavanceerde apparaten zoals mobiele telefoons, compacte muziekspelers en met de meegeleverde SD adapter ook voor digitale camera´s, Laptops en andere apparaten met een SD(HC) slot.
Afhankelijk van je wensen en gebruik kun je kiezen uit drie verschillende formaten.

- Ben je iemand die af en toe een foto maakt, documenten als Word of Excel wilt opslaan of af en toe de kaart van het navigatiesysteem bijwerkt, dan voldoet de 4GB kaart in de meeste gevallen prima.

- Wil je graag wat meer foto´s en video´s kunnen bewaren en bijvoorbeeld de Apps van je telefoon op de geheugenkaart bewaren om ruimte te besparen kies dan voor de 8GB kaart

- Wil je absoluut nooit met een volle kaart komen te zitten, kies dan voor de 16GB Micro SDHC kaart, deze is ideaal om duizenden foto´s, video´s en muziek van hoge kwaliteit op te slaan en af te spelen.

Of je nu de mooiste foto´s van je wereldreis vast wilt leggen of als slimme professional goed voorbereid wilt zijn, met deze Sandisk Micro SDHC geheugenkaarten heb je voor elk doeleinde de juiste kaart in huis!

Dagaanbieding in je E-MAIL