Sandisk 32 GB Micro SDHC met adapter en gratis verzending

Foto Sandisk 32 GB Micro SDHC met adapter en gratis verzending
Van € 149,95
Voor € 99,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 12-01-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Kun je het nog herinneren dat je je eerste digitale camera hebt gekocht?
Een camera met 4 MB intern geheugen en mocht je meer ruimte nodig hebben kon je er voor een hoop geld een kaartje van 64 of 128 MB bij kopen.
De ontwikkeling van geheugenkaarten is snel gegaan de afgelopen jaren, gelukkig maar want als we nu een camera of telefoon kopen willen we nog steeds die ene met de meeste megapixels en de beste functies.
Het formaat van een foto´s wordt steeds groter en op je smartphone willen we ook steeds meer opslaan waardoor je al snel een tekort aan opslagcapaciteit hebt.
Deze geheugenkaart van Sandisk heeft een enorme opslagcapaciteit van maar liefst 32 GB waardoor je de komende jaren ruim voldoende aan opslag hebt.
Er passen meer dan 10000 audiotracks of foto´s in hoge kwaliteit op de kaart of ongeveer drie keer de kaart van de wereld voor het gebruik in een navigatiesysteem en.
De kaart is geschikt voor zowel de meeste nieuwe smartphones, mp3 spelers en met de meegeleverde adapter past deze ook in alle apparaten met een standaard SDHC geheugenslot.
Maak onbeperkt foto´s van je vakantie, zet je hele muziekcollectie op de kaart of download de nieuwste games en applicaties op je telefoon. Met deze micro SDHC kaart met 32 GB geheugen en SD adapter zijn vrijwel alle grenzen aan opslag verleden tijd!

Dagaanbieding in je E-MAIL