Samsung 3D Blu-ray home theater systeem met WiFi-Internet TV en iPhone dock

Foto Samsung 3D Blu-ray home theater systeem met WiFi-Internet TV en iPhone dock
Van € 699,95
Voor € 319,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 01-06-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Op het gebied van home entertainment is het altijd lastig een keuze te maken wat bij jou past en voor jou als koopjesjager moet deze natuurlijk wel de beste prijs/kwaliteit verhouding hebben.
Deze week maken we die keuze wel heel makkelijk met dit Home theater systeem van Samsung met de nieuwste technieken op het gebied van entertainment.
Het uiterlijk van de set kunnen we kort over zijn: strak, stijlvol zwart, alle mogelijke aansluitingen en mag rustig gezien worden in elke huiskamer.
Over de prestaties kunnen we heel erg veel vertellen, eerlijk gezegd is het één van de meest veelzijdige systemen die we ooit zijn tegengekomen, zie hiervoor de uitgebreide specificaties maar we pakken er een paar highlights tussen uit:


Het 5.1 surround systeem heeft een krachtige 1000 Watt vermogen met subwoofer en de nieuwste Dolby True HD technologieën.

een 3D Blu-ray speler die met vrijwel alle bestanden om kan gaan waaronder Divx en klaar is voor de nieuwe generatie 3D tv´s

Allshare+WiFi waarmee je altijd de juiste software updates ontvangt en draadloos muziek en video kunt streamen via de pc of smartphone.

Internet@TV: hiermee ga je online en download je de nieuwste Apps uit de Samsung App market zoals Youtube, tv programma´s en games.

Bij het systeem ontvang je een iPod/iPhone docking systeem waarmee je je favoriete muziek afspeelt met het beste geluid.

Kortom, een kristalhelder en vol geluid waarmee het lijkt of je zelf bij het concert staat, een haarscherpe beelddoorgave wat zo levensecht is dat je de film niet kijkt maar beleeft.
Tel daar het bedieningsgemak, het prachtige design en de talloze draadloze mogelijkheden bij op en je hebt een onverslaanbare home entertainment set, voor deze onverslaanbare prijs!

Dagaanbieding in je E-MAIL