Pico-C serie 4-8-16 of 32 GB USB stick 24K goldplated en waterproof

Foto Pico-C serie 4-8-16 of 32 GB USB stick 24K goldplated en waterproof
Van € 59,95
Voor € 19,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 18-08-2010 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.


Met de Pico-C serie heeft fabrikant Supertalent een award winnende USB stick weten te produceren. De stick is voorzien van een laagje 24 karaats goud, is volledig waterdicht, weegt slechts 6 gram en met een afmeting van slechts 31x12 mm. mag hij zich met recht de kleinste USB stick ter wereld noemen.
De overdrachtssnelheid is tot ongeveer 30 MB/s (200X) waardoor je in recordtijd je foto's, video's en andere bestanden kunt overzetten van en naar de stick.
De stick wordt in een mooie verpakking geleverd en in het doosje vind je ook een handig bijpassend koortje waarmee je de stick aan je sleutelbos, telefoon of handtas kunt bevestigen.
De standaard stick is 4 GB waarmee je al behoorlijk wat foto's en bestanden kunt meenemen, heb je liever een stick met wat meer geheugen dan kun je tijdens het bestellen aangeven of je liever een 8, 16 of zelfs een 32 GB uitvoering wilt ontvangen.
Ben je op zoek naar een manier om je bestanden op een veilige en stijlvolle manier op te slaan, dan heb je met deze award winnende Supertalent Pico-C USB stick de ideale combinatie gevonden.

Dagaanbieding in je E-MAIL