Jabra Cruiser of Arrow Bluetooth Handsfree set met gratis Jabra Chill Ultimate-fit headset(uitverkocht)

Foto Jabra Cruiser of Arrow Bluetooth Handsfree set met gratis Jabra Chill Ultimate-fit headset(uitverkocht)
Van € 129,95
Voor € 74,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 12-11-2010 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.


Deze stijlvolle Jabra Cruiser of ultralichte Jabra Arrow zorgen er voor dat je veilig kunt bellen in de auto en je je ogen altijd op de weg kunt houden. 
De Jabra Cruiser is de eerste speakerphone waarbij gebruik wordt gemaakt van Noise Extreme Blackout technologie. Deze techniek wordt gebruikt om achtergrond geluid zoals voorbijrazend verkeer en echo´s te elimineren.
De Cruiser maakt contact met de contactlijst van de telefoon en het slimme Voice Announcement systeem vertelt je door wie je gebeld wordt zodat je je aandacht op de weg kunt houden.
Ook voor muziekliefhebbers is de Jabra Cruiser ideaal. 
Dankzij de ingebouwde FM-transmitter kun je niet alleen een telefoongesprek op de autoradio laten weergeven, het is ook mogelijk om op de telefoon opgeslagen muziek af te spelen op de auto of thuisradio.
Een ander groot voordeel van de Cruiser is dat deze met twee Bluetooth toestellen tegelijk gekoppeld kan worden, dit is ideaal als je met meerdere personen in de auto zit.
Heb je liever een compacte en lichtgewicht oplossing, kies dan voor de Jabra Arrow Bluetooth headset.
De headset zorgt er niet alleen voor dat je elk woord kraakhelder verstaat, maar ziet er ook nog eens fraai uit.
Net zoals de cruiser is ook de Jabra Arrow voorzien van de modernste technieken.
Buiten het Noice reduction system, Bluetooth 2.1 waarmee twee apparaten tegelijk gekoppeld kunnen worden en het strakke design is deze headset voorzien van een automatische volumeregeling.
De automatische volumeregelaar herkent de audio en past deze aan voordat het je oor bereikt zodat zowel jij als je gesprekspartner elkaar duidelijk kunnen verstaan.
Of je nu kiest voor de veelzijdige mogelijkheden van de Jabra Cruiser of voor de ultralichte en comfortabele Arrow in beide gevallen ontvang je gratis een Jabra Chill stereoheadset ter waarde van 29,95. deze is geschikt voor vrijwel alle apparaten met een 3.5mm aansluiting en wordt in een mooie geschenkverpakking thuisbezorgd!

Dagaanbieding in je E-MAIL