iPhone 3G-3GS 1900 mAh Battery Case-zwart

Foto iPhone 3G-3GS 1900 mAh Battery Case-zwart
Van € 49,95
Voor € 19,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 18-05-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Vrijwel iedereen met een iPhone is blij met zijn of haar toestel, logisch want met de ontwikkeling van steeds meer Apps worden de mogelijkheden alleen maar groter.
Het enige probleem waar ook de iPhone mee te maken heeft is de beperkte batterijduur en de slijtage aan de achterkant van het toestel.
Deze zwarte Case rekent af met dit probleem zodat je iPhone weer een frisse uitstraling krijgt en door de ingebouwde 1900 mAh accu verleng je de stand-by tijd van de telefoon aanzienlijk.
De accu is een Li-Polymeer accu, de verbeterde versie van Li-ion.
Dit type accu kan ondanks het lichte gewicht een grote hoeveelheid aan stroom opslaan en heeft geen last van een geheugeneffect zoals bij de oudere oplaadbare accu´s en batterijen.
De capaciteit van de accu van de iPhone 3G was ongeveer 1150 mAh toen je deze uit de doos haalde, dit is waarschijnlijk iets minder geworden na verloop van gebruik.
Met deze 1900 mAh accu kun je het toestel anderhalf tot twee keer opladen als je onderweg bent waardoor de stand-by tijd tot wel 380 uur kan oplopen.
Op vakantie de buienradar checken, onderweg even je agenda bijwerken en na een avondje stappen nog een taxi kunnen bellen, met deze 1900 mAh battery case blaas je met een simpele druk op de knop nieuw leven in je toestel!

Dagaanbieding in je E-MAIL