I-Mego Retro Infinity Limited Edition luxe Giftbox

Foto I-Mego Retro Infinity Limited Edition luxe Giftbox
Van € 99,95
Voor € 59,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 16-03-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.


Deze fraaie Retro Infinity koptelefoon is de meest luxe versie in de retro lijn van I-Mego.
I-mego heeft de Infinity tot in de kleinste details uitgewerkt en dat zie en voel je terug in het design, het draagcomfort en het geweldige geluid.
De luxe zachtlederen hoofdband en oorkussens zorgen voor een comfortabel draaggemak waardoor je zowel thuis als onderweg uren naar je favoriete muziek kunt luisteren zonder dat de koptelefoon gaat knellen.
Het meest opvallende zijn de zilveren oorschelpen in de vorm van een ouderwetse microfoon wat mooi tot uiting komt door de rode stof aan de binnenkant.
Zelfs het rode I-Mego Merkje aan de linkerkant van de headset doet denken aan het merkje van de eerste spijkerbroeken van Levi´s strauss om het Retro gevoel te benadrukken.
Het stevige 1.2 meter bijpassende rode snoer met een 3.5mm gold-plated stereo plug zorgt voor een perfecte overdracht van het geluid en kan worden aangesloten op vrijwel alle apparaten. (3.5mm to 6.3mm meegeleverd)
Door de 40 mm grote speakerdrivers levert de Infinity een onovertroffen ensemble van superdiepe bas, niet-vervormde stabiele hoge tonen en kristalheldere vocalen. De krachtige isolatietechnologie van I-Mego schermt extern geluid actief af, zodat je alle rijke details in de muziek van je favoriete artiest kunt beleven.
Om de aanbieding compleet te maken ontvang je de I-mego Retro Infinity in een mooie giftbox waardoor het niet alleen een leuk cadeau voor jezelf is maar minstens net zo leuk om weg te geven!

Dagaanbieding in je E-MAIL