I-mego Headphones Retro" Heavy Beats" of Retro "Classic"

Foto I-mego Headphones Retro
Van € 69,95
Voor € 39,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 22-09-2010 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.


Vrijwel iedereen heeft wel iets met muziek, de een vindt het heerlijk om in de bus weg te dromen met de playlist van een Mp3 speler, de ander staat het liefst zo vaak mogelijk achter de draaitafel de beste beats aan elkaar te mixen en soms is het ontzettend ontspannend om thuis even de versterker open te gooien en van je favoriete platen te genieten.
Hoewel het design en de kwaliteit van de meeste meegeleverde headsetjes vaak niet al te best zijn worden deze het meeste gebruikt met een dure muziekspeler of telefoon.
Zonde moet fabrikant I-mego gedacht hebben en hebben een hippe, kwalitatieve en betaalbare oplossing bedacht.
De Retro koptelefoons hebben een fraai vormgegeven uiterlijk waar James Dean en Marilyn Monroe jaloers op zouden zijn. 
De fraaie oorschelpen zijn voorzien van zachte comfortabele kussens en hebben de look van een microfoon uit de vijftig en zestiger jaren, dit gecombineerd met de classic witte of bruine band maken het plaatje compleet.
Het uiterlijk mag misschien een streling voor het oog zijn, het belangrijkste is misschien wel wat je oren er van vinden. De I-mego heeft een bereik van 20 tot 20000 Hertz en een driver van 2 x 40 mm, dit zorgt voor een mooi vol geluid wat je anno 2010 ook mag verwachten.
De I-mego is in twee kleuren leverbaar, de "Classic" white/silver of de glanzende "Heavy Beats" in Gun Brown.
Het oog voor detail is niet alleen bij de headset gebleven, de 3.5mm kabel en zelfs de verpakking is fraai vormgegeven waardoor deze I-mego ook het ideale kado is voor elke muziekliefhebber!
Verschuilt er een ware James Dean, Marilyn Monroe of Elvis in jou?
Sluit je ogen, waan je in een Porsche 550 Spider en laat je meenemen naar je roots met deze I-mego Retro "Classic" of Retro "Heavy Beats"!

Dagaanbieding in je E-MAIL