HTC Desire HD Case-Mate "Barely There"inclusief Full-Face Screenprotector Zwart

Foto HTC Desire HD Case-Mate
Van € 29,95
Voor € 19,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 02-03-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Ben je een gelukkige bezitter van de HTC Desire HD dan hoeven we je niet uit te leggen dat je een van de paradepaardjes van de HTC Desire lijn in handen hebt.
Het toestel ziet er stijlvol uit en heeft de nieuwste technieken aan boord maar daardoor is je toestel ook kwetsbaar voor vallen, stoten en krassen.
Case-Mate heeft nu ook voor de Desire HD deze stijlvolle covers ontwikkeld waardoor je toestel goed beschermd wordt tegen deze ongevallen. Deze Case-Mate heeft de naam "Barely There" meegekregen omdat je hem amper voelt en de case als een tweede huid om je toestel heen zit.
Om ook het scherm goed te beschermen tegen vuil en krassen wordt er een schoonmaakset met full-face screenprotector en schoonmaakdoekje meegeleverd, hierdoor blijft ook je beeldscherm schoon, helder en krasvrij.
De Case is speciaal voor de HTC Desire HD gegoten zodat dat deze naadloos aansluit op het toestel en op de juiste plaatsen een uitsparing is gemaakt voor onder andere de oplader, camera en speaker.
Om de strakke uitstraling van je toestel te behouden kun je kiezen uit 3 verschillende kleuren: Metallic Silver, Black (Matte) of Glossy White.
Bescherm je HTC Desire HD op een mooie en praktische manier en geef het toestel de uitstraling die bij jou past met deze Case-Mate "Barely There" inclusief full face screenprotector!

Dagaanbieding in je E-MAIL