Case-Mate "Barely there" met full face screenprotector voor iPhone 4

Foto Case-Mate
Van € 29,95
Voor € 10,00
LET OP: Deze dagaanbieding was van 08-12-2010 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

 

Ben je een gelukkige bezitter van de iPhone 4 dan hoeven we je niet uit te leggen dat je één van de beste en mooiste toestellen van dit moment in handen hebt.
De iPhone 4 ziet er stijlvol uit, het glazen scherm is prachtig afgewerkt en ook van binnen kunnen we zeggen dat het goed voor elkaar is!
Doordat we het toestel veel gebruiken, 24 uur per dag bij ons hebben is deze wel kwetsbaar is voor vallen, stoten en krassen.
Case-Mate heeft deze stijlvolle covers ontwikkeld waardoor je toestel goed beschermd wordt tegen deze ongevallen.
Deze Case-Mate heeft de naam "Barely there" meegekregen omdat je amper voelt en ziet dat er een case om het toestel zit.
Om ook het scherm goed te beschermen tegen vuil en krasjes wordt er een full face protectiescherm meegeleverd, zodra deze geplaatst is merk je eigenlijk niet dat er een protectiescherm over het beeldscherm zit.
In tegenstelling tot veel plastic hoesjes is de Case Mate "Barely there" een goede bescherming van je toestel en zorgt deze nog steeds voor een strakke uitstraling van de iPhone 4 zoals deze bedoeld is. De Case is speciaal voor de iPhone 4 gegoten, hierdoor sluit deze naadloos aan op het toestel. Op de juiste plaatsen een uitsparing is gemaakt voor onder andere de volumeknop, camera en speaker zodat je in gebruik niet merkt dat er een case om je toestel zit.
Tijdens het bestelproces kun je aangeven welke kleur je het beste bij je past, waaronder andere stijlvol zakelijk zwart, Glossy White, Forrest Green, Lady Pink of de transparante ”clear” uitvoering. Bescherm je iPhone 4 op een mooie en praktische manier en geef het toestel de uitstraling die bij jou past met deze Case-Mate "Barely there" inclusief full face screenprotector!

 

Dagaanbieding in je E-MAIL