Case-Mate "Barely There" met full-face screen protection kit voor iPhone 4-3G/3GS

Foto Case-Mate
Van € 29,95
Voor € 19,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 15-09-2010 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.


 

Tijdens onze laatste actie met de Case-Mate "Barely-There"  ontplofte onze mailbox met het verzoek of we deze case ook voor de iPhone kunnen leveren. Het heeft even geduurd voordat deze  case ook voor de iPhone 4 leverbaar was maar het was het wachten waard!
De naam "Barely There" verklapt het eigenlijk al, de case heeft een ultraslank design waardoor je vrijwel niet merkt dat er een hoesje om je toestel zit.
Met de case mate geef je een stijlvol maar uniek uiterlijk aan je telefoon en tegelijk is je toestel veel beschermd tegen krassen, stoten en vallen. Hierdoor kun je het toestel zorgeloos in een handtas of broekzak met sleutels, muntjes en andere gevaren meenemen zonder dat het krast.
De Case-Mate
Je kunt tijdens het bestelproces kiezen of je een case voor de iPhone 4 of voor de 3G of 3GS wilt ontvangen en de kleuren variëren van zakelijk zwartt tot vrouwelijk roze.
Deze week kun je als extra aanbieding een X-mini II capsule speaker toevoegen aan je order, hiermee komen alle verzendkosten te vervallen en heb je de ideale gadget voor de laatste smartphones.
Deze is in meerdere kleuren beschikbaar, wil je meer informatie over de X-mini II speaker kijk dan op de sales pagina.
Kortom, met de Case-mate "Barely There" met full-face screenprotectie kit gecombineerd met de X-Mini II Capsule heb je subtiele bescherming, mooi design en tegelijk het beste geluid voor je iPhone!
 

Dagaanbieding in je E-MAIL