Camera Armor Seattle Solo Stof-en Waterdichte Cameratas

Foto Camera Armor Seattle Solo Stof-en Waterdichte Cameratas
Van € 79,95
Voor € 29,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 08-06-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Er zijn situaties waarbij het niet zo verstandig is je dure camera mee te nemen, ondanks dat het juist die situaties vaak zijn waar je de leukste dingen meemaakt en de mooiste plekjes tegenkomt.
Je kunt bijvoorbeeld een avontuurlijk boottochtje maken op vakantie maar als je op je slippers uit de boot moet stappen en de golven slaan tegen je benen is best spannend of je camera het overleeft voordat je goed en wel aan de kant bent.
Natte omstandigheden hoeven je niet meer te weerhouden van het schieten van prachtige plaatjes want met deze professionele CameraArmor Seattle Solo kun je je camera veilig en droog opbergen.
Of je nu gaat wadlopen of je trotseert een zanderig strand op een stormachtige dag, door de drievoudige bescherming bereikt geen druppel water of korrel zand je camera.
De CameraArmor Seattle Solo heeft van binnen een zachte uitneembare binnenvoering wat krassen en vetvlekken voorkomt, daar om heen zit een soepel vochtwerend zeildoek wat zorgt dat vuil en vocht buiten bereik van de inhoud blijft.
De derde beschermlaag is een robuust gestikt en waterafstotende buitenvoering wat de inhoud tegen stoten beschermt.
Oorspronkelijk is de lichtgewicht tas ontworpen om je camera te beschermen maar hij is natuurlijk ook geschikt om bijvoorbeeld een bril, mobiele telefoon of reisdocumenten droog en schoon te houden.
Ben jij avontuurlijk, een brokkenpiloot of wil je gewoon zuinig met je spullen omgaan dan is deze CameraArmor Seattle Solo een onmisbare bescherming voor je camera en al je waardevolle spullen!

Dagaanbieding in je E-MAIL