2 stuks Micro USB datakabel (USB 2.0) inclusief verzendkosten

Foto 2 stuks Micro USB datakabel (USB 2.0) inclusief verzendkosten
Van € 19,95
Voor € 9,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 06-04-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Micro USB is de nieuwe universele aansluiting voor mobiele telefoons waarmee je je toestel kunt opladen en synchroniseren met de laptop of pc.
Vrijwel alle grote fabrikanten waaronder HTC, Nokia, Samsung, RIM (Blackberry) en LG hebben de handen ineengeslagen en afgesproken deze standaard in de nieuwe toestellen te plaatsen.
Hierdoor hoef je niet bij elk nieuw toestel een andere oplader aan te schaffen en kun je de opladers met het hele huishouden en collega´s met elkaar uitwisselen.
Met deze kabels kun je je telefoon via alle opladers met een USB aansluiting opladen maar ook via je laptop of de computer op het werk.
Weet je niet zeker of je huidige toestel is uitgerust met een micro USB aansluiting kijk dan op de "Product info" pagina voor een lijst met geschikte toestellen of zoek hier de specificaties van jouw toestel op.
Met deze set van twee Micro USB data kabels kun je eindelijk je bureaula, schoenendoos en handschoenenvakje opruimen en zullen ook je huisgenoten en collega´s blij met je zijn!

Dagaanbieding in je E-MAIL