Een jaar lang scheren met Wilkinson Sword - 57 Scheermesjes + Scheerhouder (Bespaar 33% per week + in één klap 85 euro!)

Foto Een jaar lang scheren met Wilkinson Sword - 57 Scheermesjes + Scheerhouder (Bespaar 33% per week + in één klap 85 euro!)
Van € 149,95
Voor € 64,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 04-04-2018 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

een jaar lang scheren met Wilkinson Sword - 57 scheermesjes + scheerhouderScheer een jaar lang met Wilkinson Sword zodat scheren altijd een plezier blijft. Net zo goed scheren voor minder geld Evenaar de kwaliteit van Gillette Fusion en stap over op deze A-merk scheermesjes van Wilkinson! Hiermee bespaart u maar liefst 30% voor 8 stuks (t.o.v. Fusion 8 stuks) Wilkinson Sword - Quattro Titanium Sensitive - Houder + 1 mesjeMet dit fijne scheersysteem van Wilkinson Sword heeft u gegarandeerd een glad en strak scheerresultaat. Het scheersysteem is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. Bij dit scheersysteem zit 1 mesje met titaniumcoating. Het mesje heeft 4 mesbladen. Daarnaast bevat het scheermesje een glijstrip met vitamine E en ProB-5, die je huid verzachten en verfrissen.  Wilkinson Sword Quattro Titanium Sensitive Scheermesjes - 7x8 stuksErvaar het gevoel van een gladde scheerbeurt met de 8 titanium gecoate mesjes. Het stylingsmesje aan de achterkant helpt je om precieze randen rondom je bakkebaarden, baard en onder je neus te creëren. De lubra strips bevatten Aloë Vera en Jojoba voor een verbeterd comfort. De grote rubbers zorgen ervoor dat de haartjes opgetild worden en zo kort mogelijk afgesneden worden. De gekleurde lubra strips die naar verloop van tijd vervagen geven een indicatie wanneer het tijd is om de mesjes te vervangen.Elk scheermesje bevat 4 titanium gecoate mesjes2 conditioning strips met aloë vera en vitamine E die een verzorgende werking hebben op je gevoelige huid.Een rubber guard bar die je huid strak maakt voor het scheren.Een ergonomische greep die zorgt voor comfort en controle.Een precisiemesje aan de achterkant dat zorgt voor een fijne afwerking van je bakkebaarden en baard en onder je neus.De gekleurde lubra strips die naar verloop van tijd vervagen geven een indicatie wanneer het tijd is om de mesjes te vervangen.

Dagaanbieding in je E-MAIL