Voordeligscheren.nl dagaanbieding van vandaag

Foto Voordeligscheren.nl

Voordeligscheren.nl

Van € 22,50
Voor € 10,95
Groomarang Baard Shaping & Styling Kam
De Groomarang is dé oplossing voor een slecht gevormde baard. De kam is eenvoudig te gebruiken in combinatie met een tondeuse of een schaar. Gebruik de Groomerang om gezichtsbeharing te stijlen zodat je er fris uit blijft zien. Op de Groomarang zitten twee verschillende kammen zodat elke soort baard er moeiteloos mee gestijld kan worden. Ze zijn ook geschikt om baardolie mee door de baard heen te kammen. De borstel op de Groomarang gebruik je om losse haren mee van je gezicht te vegen.
Innovatief design - De twee sized tanden kam ontwerp zorgt dat elk formaat baard kan worden getemd en moeiteloos worden. Ze helpen ook om olie door de baard te laten glijden. De borstel uiteinden Biedt de ideale opruim oplossing, jezelf bevrijden van elke afdwalen bezuinigingen.
- Fijne & grove kam - Gele kleur 
Tip: bekijk ook eens de Groomarang Beard Catcher. Deze 2 samen vormen het perfecte cadeau voor de baard!
Waarom stylen met Groomarang?
Groomarang Baard Shaping & Styling Kam is een goede oplossing om tijd te besparen. Je kan naar voren of achteren kammen. Met beide kanten kun je je baard verzorgen, of je nou een korte of lange baard wilt. Je baard zal worden getemd en is moeiteloos gestyled. U kunt de Groomarang ook gebruiken om oliën over uw baard te verspreiden, dat zorgt voor een strakke look. De kam gaat makkelijk door de haren heen. De Groomarang is de beste oplossing voor mannen die een slecht gevormde baard hebben en brengt er weer model in.
Gebruikswijze
Mannen kunnen de U-vormige kant omhoog houden om hun hals. Dit zal helpen bij een gelijkmatige baard aan beide zijden. Je kunt precies hetzelfde doen bij de kaaklijn of sik lijn aan beide kanten van het gezicht voor hetzelfde doel. Vervolgens plaats je de kam waar jij de baard wilt trimmen. Dan pak je het scheerapparaat en kun je beginnen met trimmen. Er zit ook een volledige instructie in het pakket, dit kan je helpen voor de beste afwerking.
Inhoud: Groomarang Baard Shaping & Styling Kam

Website: www.voordeligscheren.nl
Adres: Marconistraat 1A
8013 PK Zwolle
Telefoon: Onbekend
E-mail: Contactformulier
KvK: 57266832
Tijdstip nieuwe aanbieding: 01:00
Duur aanbieding: 24 uur
Categorie: Verzorging / Gezondheid dagaanbiedingen

Verzending via:

PostNL

Afgelopen dagaanbiedingen

Dagaanbieding in je E-MAIL