TomTom Start 60 Navigatiesysteem Met Lifetime Maps - Inclusief 2...

Foto TomTom Start 60 Navigatiesysteem Met Lifetime Maps - Inclusief 2...
Van € 199,95
Voor € 149,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 14-09-2016 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website. En mis nooit weer een aanbieding.

Groot en helder 6 inch (15,2 cm) touchscreen
Gratis Lifetime Mapupdates
Het navigatiesysteem wordt geleverd met kaarten van heel Europa
Tap & Go: tik op de kaart en je kunt vertrekken
Inclusief 2 GRATIS montagediscs voor bevestiging op dashboard!
Snel zoeken: vind je bestemming sneller
Dankzij de rijbaanbegeleiding zit jij altijd op de juiste weghelft
Gesproken straatnamen
Mijn plaatsen: zie je favoriete locaties op de kaart
Waarschuwingen voor vaste flitsers
De TomTom Start 60 is een uiterst gebruiksvriendelijk navigatiesysteem voor iedereen. Hij doet precies waarvoor hij gemaakt is; jou van A naar B begeleiden. Met gratis Lifetime maps weet je zeker dat jouw navigatiesysteem altijd voorzien is van de meest recente kaarten. En met kaarten van maar liefst 45 landen, is er binnen Europa geen land meer waar jij de weg niet kent! Dankzij de vele handige features is dit één van de meest prettige en gebruiksvriendelijke navigatiesystemen die je kunt gebruiken.
Lifetime Maps
Rijd altijd met de meest recente kaart. Per jaar verandert zo'n 15% van het Europese wegennetwerk. Gedurende de levensduur van jouw navigatiesysteem kun je ieder jaar vier volledige updates van de kaart op je navigatiesysteem downloaden. Je ontvangt alle updates van het wegennet zoals nieuwe wegen, rotondes en nieuwbouwwijken, adressen en nuttige plaatsen. Voortaan ben jij verzekerd van altijd de meest recente kaart op jouw TomTom Start 60 en de snelste route naar je bestemming.
Gesproken straatnamen
Dankzij de gesproken instructies kan jij je blik op de weg houden. De instructies bevatten ook straatnamen zodat het nu nog duidelijker is wanneer je moet afslaan.
Geïntegreerde Easyport houder
Een handige, opklapbare montageoplossing die is geïntegreerd in je navigatiesysteem. Je hebt hem dus altijd bij je. Eenvoudig aan te sluiten op je voorruit. En als je de optionele montageschijf gebruikt, kun je deze ondersteboven draaien en ook op het dashboard plaatsen, waarbij de schermweergave automatisch met de goede kant naar boven roteert.
Geavanceerde rijstrookaanwijzingen
Geeft duidelijk aan welke rijstrook je moet nemen bij lastige splitsingen, zodat je nooit je afslag mist. Op de meest ingewikkelde knooppunten van snelwegen krijg je een realistische 3D-weergave van het knooppunt te zien, zodat je veilig en ontspannen kunt blijven rijden.
Parkeerhulp
Vind een parkeerplaats met behulp van je TomTom-navigatiesysteem. De parkeerhulp is de gehele reis beschikbaar. Je kunt je rechtstreeks naar de dichtstbijzijnde parkeerplaats laten leiden of onderweg een parkeerplaats opzoeken, dichtbij je bestemming of vlakbij je huidige locatie.
Updates
Regelmatig zijn er software updates beschikbaar met verbeteringen of nieuwe features. Het is van groot belang dat je navigatiesysteem altijd up to date is voor de beste ervaring. Meer informatie is te vinden via deze link.
Kaartdekking TomTom Europa is voorzien van gedetailleerde kaarten van: Andorra, België, Canarische Eilanden, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Groot-Brittannië, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Madeira, Malta, Monaco, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, San Marino, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechische Republiek, Zweden, Zwitserland, Vaticaanstad en een gedeeltelijke dekking van Turkije (86%), Bulgarije (60%), Rusland (60%), Oekraïne (44%), Cyprus (83%), Montenegro (90%) en Servië (90%).

Dagaanbieding in je E-MAIL