Kinzo Onkruidbrander Snoerloos en Lichtgewicht - Optioneel Met...

Foto Kinzo Onkruidbrander Snoerloos en Lichtgewicht - Optioneel Met...
Van € 49,95
Voor € 14,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 23-03-2016 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website. En mis nooit weer een aanbieding.

Houdt tuin en oprijlaan onkruidvrij!
Onkruid verwijderen zonder chemische bestrijdingsmiddelen
Ook geschikt tegen algen en schimmels of het bestrijden van mierennesten
Optioneel met 1 tot 4 gasflessen
Het onkruid wordt verhit, droogt uit en sterft af
Na enkele brandbeurten zal het onkruid niet meer teruggroeien
Grootte van vlam is regelbaar
Verwarmingsvermogen: 800 tot 1200 °C
Snoerloos en lichtgewicht
Een gasbrander is ideaal voor het verwijderen van mos en onkruid op bijvoorbeeld buitendeuren, terrassen, tuinpaden en parkeerplaatsen. Het gebruik van pesticiden is slecht voor het milieu. U hoeft het onkruid niet volledig zwart te branden, maar het onkruid op 5 tot 10 cm enkel te verhitten zodat de vochtuittreding van de bladcellen nog kan plaatsvinden. De behandeling kan 2 tot 3 keer herhaald worden en na enkele brandbeurten zal het wortelgestel van het onkruid danig verzwakt zijn dat het onkruid ook volledig zal verdwijnen. De grootte van de vlammen kan geregeld worden dankzij de handige gastoevoerhendel aan het handvat . Ook algen en schimmels zijn niet opgewassen tegen de kracht van deze onkruidbrander. Bovendien zijn er tal van andere toepassingen waarbij de onkruidbrander een handig hulpmiddel kan zijn zoals het veilig aansteken van grotere vuren, afbranden van verf, bestrijden van mierennesten, solderen of ontdooien van dichtgevroren leidingen.
Extra optie: gasflessen
Voor deze brander heb je natuurlijk brandstof nodig; een gasfles. Daarom bieden we je de mogelijkheid om er direct extra gasflessen (225 ml) bij te bestellen voor slechts €4 ipv €7 per stuk (maximaal 4 gasflessen). De gasflessen hebben een bajonet sluiting. Deze gasflessen zijn ook vrij verkrijgbaar in verschillende winkels (ijzerwarenzaak, kampeerwinkel) dus wanneer de gasflessen op zijn heb je zo weer een nieuwe aangeschaft!

Dagaanbieding in je E-MAIL