Cartridges Voor HP, Epson, Brother & Canon Printers - Vandaag Met...

Foto Cartridges Voor HP, Epson, Brother & Canon Printers - Vandaag Met...
Van € 59,95
Voor € 7,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 12-09-2016 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website. En mis nooit weer een aanbieding.

Bij aanschaf van 2 of meer sets ontvang je per set €1,50 EXTRA korting!
Ontvang vandaag GRATIS bij iedere zending: pak A4 papier (500 vel), pak 10 x 15 cm foto papier (50 vel), pak 13 x 18 cm foto papier (50 vel)
Set van zwart en kleur inktcartridges
Huismerk inktcartridges van de hoogste kwaliteit
Maakt gebruikt van pigmentinkt (kleurvaster dan inkt op waterbasis)
Beschikbaar voor Brother, Epson, Canon en HP
Eindelijk, na al het zwoegen is je belangrijke document klaar om te printen, zijn de cartridges leeg. De winkels zijn natuurlijk al dicht of je betaald een fortuin bij de lokale mediaboer. Veel makkelijker is om nu je cartridges met fikse korting te bestellen, zo heb je voor de komende tijd weer genoeg inkt om te printen! Daarnaast ontvang je vandaag bij iedere zending een pak A4 vellen en een pak foto papier zodat je meteen aan de slag kunt!
Voor zowel Brother, Epson, Canon als HP cartridges geldt dat de kwaliteit minstens net zo goed als het origineel is, inclusief chip. De sets bevatten zowel zwart en kleur inkt. Bekijk goed in het overzicht welke cartridges je nodig hebt en je bent binnen de kortste keren weer klaar om te printen. Handiger en goedkoper kunnen we printer-inkt shoppen niet maken!
De inkt in de cartridges is van top kwaliteit en is vervaardigd door de grootste ISO-gecertificeerde inkt fabrikant van de wereld. Zij zijn marktleider op maar liefst 4 continenten en eigenaar van de grootste compatible R&D afdeling. Kortom; een uitstekend alternatief voor de veel duurdere originele cartridges.
Bekijk hier welke cartridge je nodig hebt: keuzehulp.inktselector.nl

Dagaanbieding in je E-MAIL