Landgoedhotel Woodbrooke

Foto Landgoedhotel Woodbrooke
Van € 91,00
Voor € 54,50
LET OP: Deze dagaanbieding was van 25-09-2016 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Midden in het bosrijke gebied van de Achterhoek staat Landgoedhotel Woodbrooke. Het hotel ligt aan de voet van de Kale Berg, een deel van de stuwwal bij Lochem. Hierdoor is Landgoedhotel Woodbrooke het begin van prachtige fiets- en wandelroutes.

Een dagje erop uit te voet, met de fiets, of met de auto. Er is genoeg te doen en te zien in de omgeving van Landgoedhotel Woodbrooke. De steden Lochem en Zutphen liggen dicht bij het hotel. Ontdek wat er in de steden te doen is. Er zijn diverse leuke winkels en prachtige bezienswaardigheden.

Eenmaal teruggekomen in het hotel kunt u weer even bijkomen van een leuke dag. Ga zitten op het ruime terras in de tuin van Landgoedhotel Woodbrooke en bestel wat lekkers bij het vriendelijke personeel, een lekkere salade, soep of een belegd broodje en geniet hier in alle rust van.

In het restaurant van Landgoedhotel Woodbrooke, Brasserie Woods, bereidt de keukenbrigade heerlijke maaltijden waarbij gebruik is gemaakt van streekproducten.

Wandelen en fietsen in een prachtige omgeving? Kijk snel bij ‘Beschikbaarheid en prijzen’ voor een aantrekkelijk arrangement tegen de laagste prijs en kom overnachten bij Landgoedhotel Woodbrooke.

De standaard hotelkamers van Landgoedhotel Woodbrooke zijn voorzien van gescheiden bedden, een televisie en een eigen badkamer met douche en toilet. De kamers zijn gelegen in het hoofdgebouw. Het is ook mogelijk om, tegen een toeslag, te overnachten in een van de boskamers of studio's. De boskamers liggen op loopafstand van het hoofdgebouw (± 50-100 meter) aan de bosrand en beschikken over een terras met zitje. De studio's liggen midden in het bos en zijn voorzien van een kleine kitchenette en hebben ook een terras met zitje. In alle kamers kan gratis gebruik worden gemaakt van draadloos internet.

Dagaanbieding in je E-MAIL