Hotel Princenhof

Foto Hotel Princenhof
Van € 132,50
Voor € 79,50
LET OP: Deze dagaanbieding was van 07-09-2016 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website. En mis nooit weer een aanbieding.

Prachtig gelegen aan het water, midden in Nationaal Park De Alde Feanen, vindt u het 3-sterren Hotel Princenhof. Op 100 meter van het centrum van Eernewoude en op nog geen twintig autominuten van de Friese hoofdstad, treft u nog de rust en de ruimte aan, waar Friesland zo bekend om staat. Hotel Restaurant Princenhof is dan ook de uitgelezen locatie voor een ontspannen vakantie aan de Friese wateren.

U logeert midden in een water- en natuurrijk gebied ten zuidwesten van Leeuwarden. Ook ligt Eernewoude centraal ten opzichte van Drachten, Sneek en Heerenveen. Plaatsen, die zich perfect lenen voor een uitstapje. Houdt u van varen door een typisch Hollands landschap, dan kunt u het niet beter treffen.

Hotel Princenhof beschikt over eigen - ook elektrische - huurfietsen, maar wanneer u liever uw eigen fiets meebrengt, dan kunt u deze stallen in de overdekte en afgesloten garage. Voor de zeilfanaten onder u verzorgt het hotel een Valk of een BM-er, al dan niet met buitenboordmotor. Overige faciliteiten zijn een restaurant, een bar, een heerlijk buitenterras aan het water, een lift en gratis parkeergelegenheid. In de accommodatie kunt u gratis online zijn en mag u uw huisdier meenemen, uiteraard wel tegen betaling.

Kom enkele dagen recreëren in waterrijk Friesland! Ontdek de rust en de ruimte bij Hotel Princenhof, waar u - naast overnachtingen en ontbijtbuffetten - gratis wandelroutes en eventueel heerlijke diners krijgt voor uw geld. Bekijk hieronder onze voordeligste hotelarrangementen.

De hotelkamers zijn voorzien van gescheiden bedden, telefoon, televisie, gratis WiFi en een badkamer met douche en toilet. Sommige kamers hebben een balkon of terras. Kamers voor mindervaliden zijn hier beschikbaar, net als kamers op de begane grond.

Dagaanbieding in je E-MAIL