3-daags All Inclusive arrangement

Foto 3-daags All Inclusive arrangement
Van € 179,50
Voor € 109,50
LET OP: Deze dagaanbieding was van 12-04-2017 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Op een mooi, historisch landgoed in Zeeuws-Vlaanderen staat het servicegerichte Hotel de Elderschans, midden in een klein bos bij Aardenburg. U verblijft in het grootste hotel van Zeeland, op een historische locatie, waar 400 jaar geleden hard werd gestreden tegen de Spanjaarden. Verken de prachtige omgeving, rijk aan fietspaden en wandelroutes met een thema, brede stranden op ongeveer tien kilometer afstand, mooie kleine kerkdorpjes en indrukwekkende vestingstadjes.

Het hotel is gelegen op de Elderschans, ten westen van Aardenburg. Deze ?schans? was een versterking die onderdeel uitmaakte van de Staats-Spaanse Linies om de Spanjaarden tegen te kunnen houden, tijdens de 80-jarige oorlog. Logeren op de Elderschans is daarom alleen al een historische belevenis! Trouwens, de hele omgeving van Zeeuws-Vlaanderen ligt bezaaid met vestingwallen, schansen, smokkelroutes en overige oude erfgoederen. Op de fiets of te voet ontdekt u deze historisch rijke streek het best.

Hotel de Elderschans biedt, naast gratis draadloos internet, een uitstekend fitness- en saunacentrum waarvan u gebruik mag maken. Daarnaast beschikt het hotel over een modern restaurant, waar internationale gerechten en streeklekkernijen geserveerd worden, meerdere zonneterrassen, een bar en een lounge. Dit kind- , huisdier- en rolstoelvriendelijke gasthuis heeft een 24-uursreceptie, kamers op de begane grond en mogelijkheden voor jeu de boules, massage- en beautybehandelingen. Voor het meenemen van uw viervoeter betaalt u een tarief.

Bent u ook toe aan een portie fietsplezier, historie, Zeeuwse kust en rust? Kom dan naar het centraal en landelijk gelegen Hotel de Elderschans in Aardenburg! Kijk snel bij ?Beschikbaarheid en prijzen? voor onze beste hotelaanbiedingen.

De 90 moderne, rookvrije hotelkamers zijn standaard voorzien van gescheiden bedden, televisie, minibar, waterkoker, gratis Wifi en een badkamer met toilet en douche. Kamers voor mindervaliden zijn hier beschikbaar.

Dagaanbieding in je E-MAIL