Smartphone Cameralenzen

Foto Smartphone Cameralenzen
Van € 34,99
Voor € 14,99
LET OP: Deze dagaanbieding was van 08-04-2013 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website. En mis nooit weer een aanbieding.

Deze lenzen voor uw mobiele telefoon geven de camera van uw telefoon een krachtige boost. De kwaliteit, de scherpte en de mogelijkheden van het cameragebruik met uw telefoon zullen verbazingwekkend toenemen.

De lens bevestigt u eenvoudig aan uw mobiele telefoon middels de eenvoudige Skina magnetische uitwisseling. De magnetische ring trekt zich vast aan uw telefoon en u kunt direct foto's maken. U hoeft de lens niet 100% te centreren. De magnetische lens over uw de lens van uw mobiele telefoon en direct foto's maken. Ontroerende en mooie momenten blijven voor altijd bewaard!

Vandaag heeft u keuze uit drie lenzen die ieder eigen specificaties hebben:

Groothoek + macrolens
Met deze groothoeklens vergroot u het vermogen van uw camera zodat u bredere en grotere foto's kan maken. Met deze lens fotografeert grotere objecten, menigten en landschappen met een vergroting van maar liefst 50% Het super macro shot kan gebruikt worden om van dichtbij scherpe foto's te maken tot een afstand van maximaal 15-23mm.

180° fish-eye lens
Met deze lens kunt u de onrealistische 180° beelden maken, de zogenaamde fisheye images. Het vervormde beeld is enigszins vergelijkbaar met het gereflecteerde beeld in een kerstbal.

Telelens
Met deze telelens vergroot u het bereik van uw camera met maar liefst 200%. Middels de optimale digitale zoom kunt u objecten, menigten en landschappen tot tweemaal dichterbij halen.

Natuurlijk worden deze lenzen gratis bij u bezorgd binnen Nederland!

Dagaanbieding in je E-MAIL