Selectdeals.nl dagaanbieding van vandaag

Foto 9,95 i.p.v. 35.95 euro | Maar liefst 24 fuchsia plantenstekken en 3 verschillende soorten!

9,95 i.p.v. 35.95 euro | Maar liefst 24 fuchsia plantenstekken en 3 verschillende soorten!

Van € 35,95
Voor € 9,95
24 fuchsia plantenstekken en maar liefst 3 verschillende soorten! Fuchsia’s kan je nu zelf kweken. Met deze 24 fuchsia stekken groei je zelf 24 prachtige fuchsia planten in maar liefst 3 verschillende soorten! De stekjes plant je in een potje en zie je zo opgroeien tot prachtige planten. Leuk voor de hobby-tuinierster/-er en om samen met je kinderen de planten op te kweken ...

Website: www.selectdeals.nl
Adres: Leidsevaart 594
2014 HT Haarlem
Telefoon: n.v.t.
E-mail: info@selectdeals.nl
KvK: 54008018
Tijdstip nieuwe aanbieding: 00:00
Duur aanbieding: 24 uur
Categorie: Overige dagaanbiedingen

Betaalmogelijkheden:

iDEAL

Verzending via:

PostNL

Over Selectdeals.nl

Al een tijdje opzoek naar deze dagaanbieding? Profiteer dan vandaag van deze super aanbieding van de dag. Alleen vandaag ontvang je extra korting op deze geweldige actie. Deze dagaanbieder heeft speciaal voor jou vandaag een hele scherpe prijs.

Met slechts een paar klikken heb je je flinke dagaanbieding korting al te pakken. Snel en makkelijk  online betalen met iDEAL, PayPal, creditcard of andere betaalmethodes. Heb je eenmaal je actie van de dag online geplaatst dan wordt deze binnen no-time verzonden met PostNL, UPS, DPD, DHL, Selektvracht of een ander postorder bedrijf.

Wees er dus snel bij want voor je het weet is deze dagaanbieding uitverkocht of is hij verlopen! En dat zou natuurlijk heel jammer zijn want dan loop je geweldige kortingen mis!

Dagaanbieding in je E-MAIL