JBL SPOT EU

Foto JBL SPOT EU
Van € 119,95
Voor € 69,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 18-08-2010 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Doordat veel klanten naar dit product vragen willen wij speciaal voor u dit product nog eens aanbieden via PriceX. Daarom speciaal voor u vandaag de JBL Spot nogmaal voor een unieke prijs van €69,-.

De JBL Spot is alles wat je van JBL gewend bent: kwalitatief uitmuntend en voorzien van een strak design. Wilde u kwalitatief goede luidsprekers met een modern jasje voor een scherpe prijs, dan is is de JBL Spot de uitkomst!

JBL introduceert een nieuw concept in multimediageluid: deelname van het publiek. De JBL Spot satellietluidsprekers en subwoofer vormen een krachtig geluid. Dankzij het compacte 2.1-kanaals multimedia-geluidssysteem beleeft u films, games en muziek nog intenser.

Met de mini-stereoaansluiting kunt u de luidsprekerset op allerlei multimedia-apparatuur aansluiten zonder dat er een wirwar van snoeren ontstaat. Luisteren naar het geluid van bijvoorbeeld een desktopcomputer of laptop (met een willekeurig platform), een iPod of andere mp3-speler, een satellietradio of een spelcomputer wordt een unieke ervaring.

Het leven is nooit zwart-wit, dus de audioproducten van JBL ook niet. De JBL Spot wordt daarom altijd geleverd met verwisselbare covers in zwart en wit.  Er is echter ook een gigantische keus aan optionele kappen in andere kleuren (JBL® Wrappers), die u zelf in de toekomst nog kunt aanschaffen. Zo kunt u het uiterlijk kiezen wat bij uw stemming past! Aan u de keuze!  Het enige dat bij het JBL Spot-systeem niet verandert, is het geluid. Dat is namelijk al perfect.

Genoeg voordelen en geen nadelen. Alleen vandaag de goedkoopste voor de komende 24 uur. Twijfel niet en bestel deze scherp geprijsde aanbieding!

Dagaanbieding in je E-MAIL