Waterdichte GPS tracker

Foto Waterdichte GPS tracker
Van € 124,95
Voor € 59,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 27-06-2018 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Of je nou wilt weten waar je verhuurde SnapCar-auto uithangt, je kinderen in de gaten wilt kunnen houden als ze in het bos gaan spelen of je hond met een goed gevoel vrij wilt laten rondlopen; deze GPS-module verteld je op elk gewenst moment waar je dierbaren uithangen!

Het bijzondere aan deze GPS tracker is zijn formaat (ter grootte van je duim) en het feit dat de tracker volledig waterdicht is. Dit maakt de tracker multi-inzetbaar. Zo kun je de tracker monteren in een boot en is het geen probleem als jouw hond besluit een duik te nemen in de plaatselijke sloot. De tracker is self-operating, heeft een ingebouwde accu en ruimte voor een simkaart. De simkaart zorgt er voor dat jij, waar je je ook op de wereld bevindt, de locatiegegevens van de tracker kunt opvragen. De tracker staat 24 uur per dag in connectie met satelieten en zal op jouw aanvraag antwoorden met zijn actuele locatie. 

De module is uitgerust met slimmigheden om controle te houden over de tracker. Zo kan een pushbericht worden gegeven als het te tracken object beweegt, of wanneer een bepaalde snelheid wordt bereikt. De data kan worden ingeladen op Google Maps voor een duidelijke locatiebepaling.

Dagaanbieding in je E-MAIL