Voetmassage-apparaat

Foto Voetmassage-apparaat
Voor € 17,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 01-10-2012 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Een weekendje kerstshoppen in een grote stad, een avondje doorzakken of de marathon van New York gelopen? Geef je voeten de zorg die ze verdienen, geef ze een voetmassage!

Voeten zijn de stabiliteit van je lichaam. De menselijke voet bestaat uit 26 afzonderlijke beenderen, 33 gewrichten, 107 ligamenten en 19 spieren en pezen waarmee de bijzonder ingewikkelde bewegingen gemaakt worden om te kunnen lopen.

Het deze week door ons aangeboden product heeft een achterliggende theorie die het product misschien wel extra waardevol kan maken. De voetmassage-slippers zijn namelijk ontworpen aan de hand van de oude Chinese voetreflexologie.

De voetreflexologie (ook reflexologie of reflexzonetherapie) is een pseudowetenschappelijke alternatieve geneeswijze die ervan uit gaat dat alle organen en lichaamsdelen in verbinding staan met plaatsen op de voeten. De reflexologie deelt de voetzool in in zones die corresponderen met delen in het lichaam zoals het hart, de lever etcetera en stelt dat de massage van deze zones een onbelemmerde energiedoorstroming in het hele lichaam herstelt en/of onderhoudt, en dat aan de voetzool gevoeld kan worden met welk corresponderend orgaan er iets aan de hand is. Refexologie meent dat energiedoorstroming de basis is van onze gezondheid en dat ziekte het gevolg zou zijn van energieblokkeringen.

Met een extra gevoel je voeten gemasseerd. Het proberen waard!

Dagaanbieding in je E-MAIL