Vibration speakers

Foto Vibration speakers
Voor € 14,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 01-12-2012 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Verander ieder oppervlak in een speaker!

Dat klinkt onwaarschijnlijk en blijft het na veelvuldig gebruik nogsteeds. Maar maakt het daarom wel extra vermakelijk! Laat keer op keer mensen om je heen versteld staan van de klanken die jij uit je nieuwe printer, een kartonnen doos, de afzuigkap of het keukenkastje tovert.

Geluid is eigenlijk niet meer dan trillende lucht. Met dit kleine apparaatje breng je trillingen voort die van ieder oppervlak een klankkast maken. Plak simpelweg de kleine speaker op een oppervlak naar keuze en geniet meteen van je muziek. Het gepatenteerde 'plakkertje' gaat duizenden keren mee en plakt elke keer opnieuw.

Laat je creativiteit de vrije loop en experimenteer met alle mogelijke oppervlakken. Wat dacht je bijvoorbeeld van de douchedeur, de boot in de winterstalling of schoenenkast in de gang? Diepe bas of hoge klanken? Je komt er achter dat iedere ruimte, materiaal en vorm een eigen klank produceert. Je zult verrast zijn door het resultaat.

De VI (wat staat voor vibrations) kun je aansluiten op ieder apparaat dat een 3,5 mm jack plug heeft en haalt zijn stroom uit 2 AAA batterijtjes. Dit geeft het speakersysteem de flexibiliteit om het overal te gebruiken, wanneer jij het maar wilt. Dat kan op gekke plekken zijn, maar ook dienen als vervanging van je laptopspeakers!

Handzaam formaat: 80 x 80 x 18 mm

Dagaanbieding in je E-MAIL