Power ForceBall Amber Pro

Foto Power ForceBall Amber Pro
Van € 49,95
Voor € 26,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 25-01-2021 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website. En mis nooit weer een aanbieding.

Het kan nooit kwaad om even aan jezelf te denken. Met de Power ForceBall zwaai je weer vrolijk en soepel de dag tegemoet.

Een PowerBall is een gyroscopisch trainingsapparaat om de spieren van de pols, de arm en de schouders te trainen. Het apparaat bestaat uit een vrij draaiende rotor, binnenin een bol. Door middel van een touw (zoals bij een tol) of met een aanzet van de duim wordt de rotor aan het draaien gebracht. Vervolgens komt het er op aan om de rotor te versnellen door de bol op een bepaalde manier rond te draaien.

De PowerBall Amber Pro, ook wel de Force Pro ziet er fantastisch uit met z'n felle LED-lights in meerkleurige behuizing (icm. van de kleuren rood, geel, groen, blauw) en de zwarte handgrip. Dit ultieme ontwerp is net zoals de gewone PowerBall zeer gebruiksvriendelijk en heeft als extraatje ingebouwde LED-lichtjes, en een digitale LCD teller, die door de dynamische beweging worden geactiveerd.

Hoe sneller de rotor draait, hoe feller het licht wordt. Ook de PowerBall amber heeft een gebalanceerde rotor (gyro) die ± 15 kilo kracht kan genereren wanneer er snelheden van maximaal 12.000 omwentelingen per minuut worden gehaald.

Dagaanbieding in je E-MAIL