Philips Portable speaker

Foto Philips Portable speaker
Voor € 18,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 22-07-2013 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Ik ga op vakantie en ik neem mee…. Mijn mobiele speaker van Philips! Overal genieten van muziek is nu binnen handbereik.

Deze kleine krachtpatser zorgt dat jouw muziek van je smartphone, mp3speler, iPod of iPhone direct wordt versterkt. De draagbare luidspreker zorgt voor een rijk, dynamisch geluid en kenmerkt zich door zijn ongelooflijke compacte formaat! Hij past door zijn afmetingen(16.3*4.9*5 cm) gewoon in je broekzak! Een paar batterijen er in en je bent klaar om te gaan!

·        Klass 'D' digitale versterker voor superieure geluidskwaliteit.*
·        Neodymium-luidsprekers zorgen voor een puur, gebalanceerd geluid
·        Neodymium produceert sterke magnetische velden en zorgt zo voor een grotere gevoeligheid van de spreekspoel, een snelle basrespons en een pure, gebalanceerde geluidskwaliteit.
·         Totaal uitgangsvermorgen 2 W RMS
·         Werkt op batterijen voor extra draagbaarheid
·         compatibel met alle media dankzij mono jack aansluiting

 

* De Klasse 'D' digitale versterker neemt een analoog signaal, zet dit om in een digitaal signaal en versterkt dat digitaal. Het signaal gaat vervolgens door een demodulatiefilter voor de uiteindelijke uitvoer. De versterkte digitale uitvoer levert alle voordelen van digitale audio, inclusief verbeterde geluidskwaliteit. Daar komt bij dat vergeleken met de traditionele AB-versterkers de Klasse 'D' digitale versterker een efficiëntie heeft van meer dan 90%. Deze grote efficiëntie vertaalt zich in een krachtige versterker die weinig ruimte nodig heeft.

Dagaanbieding in je E-MAIL