NewGen Anti-Allergie

Foto NewGen Anti-Allergie
Voor € 29,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 04-11-2012 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Hooikoortsklachten, meer dan vervelend en wat veel mensen vergeten is dat bepaalde planten tot eind september hun pollen verspreiden. Weg met die loopneus, opgezette ogen of niesbuien. Zonder medicijnen!

Dit handige kleine apparaatje vermindert de allergische verschijnselen zoals een loopneus, niezen of geïrriteerde ogen. Het principe van de Newgen Medicals Anti-Allergie is gebaseerd op lichttherapie. In het neusstuk wordt rood licht zichtbaar, door dit speciale rode licht worden de cellen van het neusslijmvlies minder vatbaar voor allergenen.

Het neusstuk wordt in de neus geplaatst voor 3 minuten. Na 3 minuten schakelt het apparaatje zichzelf uit en kun je ongestoord naar buiten! Door de lichttherapie drie keer per dag toe te passen zult u veel minder last hebben van de allergische reacties. En dit zonder medicijnen te gebruiken. Op den duur wordt de gevoeligheid minder en kan het aantal behandelingen verlaagt worden tot twee of zelfs één keer per dag. De snelle behandelmethode is te gebruiken bij allerlei vormen van neusallergie zoals hooikoorts, huisstofmijtallergie en dierenallergie.

De Newgen Medicals Anti-Allergie is in verschillende ziekenhuizen klinisch getest. Hierbij bleek bij circa 70% van de patiënten vermindering van de allergie op te treden. Dit werd ook objectief vastgesteld door het neusslijmvlies met behulp van endoscopie te beoordelen. De lichttherapie biedt een veilige behandelmethode zonder bijwerkingen. De vermindering van de allergische verschijnselen treedt op na enige behandelingen. Ook op de langere termijn is er resultaat, want de allergieklachten worden milder of verdwijnen geheel. Na één tot drie weken wordt dit effect merkbaar.

  • Vrij van bijwerkingen, geen medicinale belasting van het lichaam
  • Snelle en doeltreffende werking door 2 gescheiden lichtbundels: temperatuurneutraal rood
    licht met 632 nm en infrarood 940 nm golflengte
  • Kostensparend: geen neusspray of andere medicatie mee nodig!
  • Klinisch getest: werkt direct, als ook preventief
  • Gemakkelijk in gebruik: 3 maal daags 3 minuten
  • Overal inzetbaar: power per 9V-batterij (inclusief) voor ca. 100 behandelingen
  • Gaat automatisch uit na 1 behandelingsduur (3 minuten)
  • Klein, handzaam formaat: 48 x 67 x 26 mm

 

 

Dagaanbieding in je E-MAIL