Lunartec lichtwekker

Foto Lunartec lichtwekker
Voor € 29,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 14-03-2012 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Heerlijk wakker worden met fluitende vogeltjes, onder een bruisende waterval of in een woestenij met krekels? Dit onder het genot van het zonnetje dat je ogen prikkelt en je de benodigde energie voor de dag geeft. Dat willen we allemaal wel!

Iets minder idyllisch en in sommige gevallen midden in het drukke leven van de stad kunnen we uiteraard 'doen alsof'. De lichtwekker (wake-up light) van Lunartec biedt je deze mogelijkheid.

Met de 7 instelbare natuurklanken vind je altijd een deuntje wat bij je past. Ga je voor vrolijke vogeltjes, een kabbelend beekje, getjilp van krekels, kwakende kikkers, golfslag van de Atlantische oceaan, een nachtegaaltje, een hartslag of tikkende regen op het zolderraam? 

Bang dat deze geluiden enkel rustgevend zullen werken? Er zijn ook 3 typische wektonen beschikbaar die het opstaan een stuk minder prettig, maar wel zo vlot laten verlopen.

Naast geluid, is de echte feature van dit product natuurlijk de 'Sunrise Touch'. De Sunrise Touch, zoals de fabrikant het noemt, zorgt er voor dat ook het prikkelende zonnetje niet ontbreekt. Net als zonlicht zal het het licht van dit kleine wondertje traploos feller worden tot hij met volle intensiteit straalt. Uit onderzoek is gebleken dat gewekt worden met licht, bevorderlijk is voor de gezondheid, ervoor zorgt dat je de dag energieker begint en het ontwaken aanzienlijk prettiger maakt. 

Goedemorgen!

- Harmonisch warm wit zonlicht-nabootsing door 20 Sunrise-LED's
- 10 instelbare wektonen; 7 natuurklanken, 3 wekkers
- Digitaal (verlicht) infoscherm met: de tijd in uren en minuten, de wektijd, datum en omgevingstemperatuur.
- Agenda-herrineringsfunctie en snoozefunctie
- Overal inzetbaar, mee op reis!
-
Maten: 18 x 23 x 10,5 cm, gewicht 478 gram
- Power: 5x AAA-batterijen of DC 6V (netstroom, adapter inbegrepen)

Dagaanbieding in je E-MAIL