iPhone Outdoor Case

Foto iPhone Outdoor Case
Voor € 19,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 31-10-2012 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Je waardevolle alleskunner van Apple wil overal met je mee naartoe. Helaas leent het prachtige design zich niet voor outdoor-activiteiten en is water de grootste vijand van de iPhone. Oplossing: de iPhone Outdoor Case van Somikon!

De vissen zullen hun ogen uitkijken, wat komt daar voorbij gezwommen? Juist, een iPhone op 10 meter diepte! 

Je mail checken, het weer bekijken of een smsje sturen was nog nooit zo vermakelijk! 'Even een berichtje vanuit Egypte, we zijn gisteren veilig aangekomen. Momenteel zwem ik met schildpadden, in de rode zee, op 10 meter diepte...' 

De case is gemaakt van een speciaal soort kunststof, waardoor het touchscreen van de iPhone (of iPod Touch) volledig bedienbaar blijft. Daarnaast is een extra gadget aan deze versie toegevoegd in de vorm van een 3,5mm-audio-uitgang. Met de bijgeleverd (!) waterdichte in-ear oordopjes kan er dus ook onderwater genoten worden van je muziekcollectie!

Naast al het onderwatergeweld is de case uiteraard ook ideaal voor andere activiteiten waarbij het handig is dat je Apple-product beschermd is tegen stof, spatwater of zand. Denk aan een verbouwing, mountainbike-tocht of ski-vakantie.

  • Waterdichte duik-/onderwaterbehuizing voor iPhone (2G/3G/3GS/4G) en iPod Touch (1G/2G/3G)
  • Andere modellen telefoons ook mogelijk, wanneer de maten (55 x 138 x 22 mm) niet overstegen worden.
  • Laboratorium geteste zekerheid: 100% waterdicht tot 10 meter diepte, schockbestendig, hitte- en kou-bestendig, zand en stofdicht.
  • Inclusief waterdichte InEar koptelefoon

 

 

 

Dagaanbieding in je E-MAIL