Fake LED TV inbraakpreventie

Foto Fake LED TV inbraakpreventie
Van € 54,95
Voor € 24,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 16-04-2021 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website. En mis nooit weer een aanbieding.

De zomervakanties en de donkere dagen zijn favoriet voor menig inbreker. Een inbreker kiest het liefst een woning waar niemand aanwezig is en waar hij rustig zijn gang kan gaan... En dankzij de vakanties en de feestdagen en alle wintersportliefhebbers hebben zij genoeg huizen voor het uitkiezen. De beste inbraakpreventie is dus gewoon thuis zijn. Dat klinkt te simpel, maar is de waarheid als een koe. Wees die boefjes daarom een stap voor en fake je aanwezigheid in huis!

Nu kun je natuurlijk de hele avond, nacht of vakantie je TV aan laten staan. Echter loopt de energierekening dan de spuigaten uit. Fake daarom het kenmerkende lichtbeeld van een televisie die aan staat. Je kent het wel, als je 's avonds langs een huis loopt waar de TV aan staat, die typerende flitsen en flarden van wit, blauwig en groen licht.

De Fake TV inbraakpreventie bootst dit typerende lichtbeeld na door middel van 15 superbright LED's die at random flikkeren en van kleur veranderen. Om het beeld nog realistischer te maken, kan een MicroSD-kaart worden ingestoken met daarop geluid van pratende mensen, een muziek afspeellijst of typische TV/film-geluiden.

De Fake TV beschikt over een schemerschakelaar (gaat aan bij schemering) en timer die zelf in te stellen is. Zo heb je er (ook in de vakantie) geen omkijken naar!

Dagaanbieding in je E-MAIL