Draadloze BT Waterdichte in-ear Sport Headset voor o.a. iPhone Samsung

Foto Draadloze BT Waterdichte in-ear Sport Headset voor o.a. iPhone Samsung
Van € 47,95
Voor € 27,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 19-03-2019 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website. En mis nooit weer een aanbieding.

Kom maar door met die sportieve goede voornemens! Deze draadloze fitness in-ear hoofdtelefoon verbetert gegarandeerd je sportieve prestaties. Werkt met een betrouwbare Bluetooth 4.1-verbinding en heeft een ingebouwde versterker die op je work-out is afgestemd. En je kunt helemaal uit je plaat gaan, want we hebben hier het zweet- en vochtigheidsbestendig model.

Wist je dat het luisteren naar muziek tijdens het sporten je prestaties verbetert met minstens 20%?

Deze headset geeft je een ultieme draadloze fitness hoofdtelefoon als perfecte trainingspartner. Met stereo Bluetooth® 4.1 draadloze connectiviteit en een geïntegreerde versterker afgestemd op je work-out is deze zweetbestendige hoofdtelefoon de ideale uitkomst. En om het pakket compleet te maken beschikt de fitness hoofdtelefoon over een ingebouwde oplaadbare batterij die het apparaatje tot 120 uur standby houdt en 6 uur aan muziek garandeerd. De geïntegreerde microfoon voor on-the-go telefoongesprekken maakt het af.

De ingebouwde luchtkussentjes in deze zweetbestendige hoofdtelefoon zorgen voor een maximaal comfort en ventilatie, terwijl het scharnierende oorstuk en de flexibele nekband voor een uitstekende pasvorm zorgen. Het hele setje weegt slechts 16 gram!

De draadoze verbinding via Bluetooth geeft je een ongekende bewegingsvrijheid. Met de geïntegreerde versterker, schakelaars en microfoon is de (spraak)bediening van de hoofdtelefoon zeer eenvoudig. Het DSP zorgt er voor dat ook geruis je niet stoort tijdens je workout. Denk je alvast na over je goede voornemens? Met deze in-ear Sport Headset ga je ze makkelijk halen!

Dagaanbieding in je E-MAIL