boynq | Swing

Foto boynq | Swing
Voor € 14,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 28-11-2012 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

No USB, no go. Een inmiddels ingewerkte slogan bij fabrikanten van computeraccesoires. USB is snel, veilig, ruim inzetbaar en compact. Met twee of vier USB-poorten aan je computer kom je daarom tegenwoordig niet ver meer.

De markt van USB-hub's -verdelers die van 1 USB-poort, twee of meer poorten maken- groeit dan ook sterk. Een USB-hub die ook nog eens een genot voor het oog is en op designvlak achterliggende gedachtes heeft, scoort dan ook een ereplekje in het Priceattack-assortiment.

De bonyq 'Swing' is bedacht aan de hand van 'Newton's cradle', de bekende balletjes die door middel van de gravitatiewet van Newton (doe maar Google'en) de aantrekking tussen verschillende lichamen omschrijft. Lastige natuurkunde die hier niet opgaat, maar in een nieuw jasje is gestoken waar het design vanaf spat! Een eyecatcher van Nederlandse bodem die zijn weg inmiddels wereldwijd heeft weten te vinden.

Om de hub optimaal inzetbaar te maken en ook de nieuwste apparatuur te kunnen laden, voeden en van capaciteit te kunnen voorzien, is de hub aan te sluiten op netstroom (DC-adapter). Alleen USB-powered opereren behoort ook tot de mogelijkheden.

Specificaties

- breedte ca: 14 cm
- hoogte ca: 11 cm
- USB 1.1 en 2.0 compatible
- plug&play, geen drivers nodig

Dagaanbieding in je E-MAIL