130 inch Beamer

Foto 130 inch Beamer
Van € 164,95
Voor € 119,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 05-06-2016 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website. En mis nooit weer een aanbieding.

Lijkt een thuisbioscoop je wel wat? Dan zal deze Beamer jou zeker blij maken! Hiermee haal je namelijk de bioscoop je eigen huis in! Je projecteert een beeld met een diagonaal tot ruim 3 meter (130 inch)! En omdat deze beamer extra scherp is geprijsd, heb je hem bijvoorbeeld met één kinderfeestje al terugverdiend! 

Dus organiseer super simpel de beste kinderfeestjes; lekkere dikke kussens, limonade, popcorn erbij en klaar ben je! Want hoe gaaf is een echte thuisbioscoop?! Of creëer een unieke sfeer op je eigen feest door videoclips van de muziek levensgroot op je muur te projecteren.
En denk aan de extra dimensie die zo’n groot scherm geeft aan een avondje gamen of voetbal kijken met vrienden. Maar je kan natuurlijk ook gewoon rustig van een filmpje genieten in je eigen thuisbioscoop.

Laptop, tablet of camera zijn direct aan te sluiten via HDMI, USB, VGA of de film/foto's kunnen direct van een SD-kaart gelezen worden met de ingebouwde kaartlezer. De beamer is te bedienen met de inbouwde knoppen of met de bijgeleverde afstandsbediening.

Dagaanbieding in je E-MAIL