Weekaanbieding van deze week - Priceattack.nl

Foto Sonic Elektrische Tandenborstel, van Top Kwaliteit

Sonic Elektrische Tandenborstel, van Top Kwaliteit

Van € 49,95
Voor € 29,95

In verband met het Chinese Nieuwjaar, zullen de levertijden langer duren dan de al aangegeven dagen, dat zal ca. 10 a 15 werkdagen meer levertijd bedragen.

Deze sonische elektrische tandeborstel heeft een ingebouwde smart chip, na 30 seconden een Jitter herinnering, en dan 2 minuten Auto-off, zo geniet je van de meest wetenschappelijke en gezonde oral verzorging, hij maakt 40.000 sonische trillingen per minuut en 6mm. wijde swing, en met de 4 voudige timer, deze laat je weten wanneer je een ander gebied in je mond moet poetsen én wanneer je lang genoeg hebt gepoetst. De poetsdruksensor voorkomt hierbij dat je te hard tekeer gaat, hij heeft 5 modi, 1 voot whitening, 2. voor schoon poetsen. 3. voor gevoelig poetsen, 4. voor polijsten, 5. voor massage.

Website: www.priceattack.nl
Adres: Buitenweg 140
3602 PW Maarssen
Telefoon: n.v.t.
E-mail: Contactformulier
KvK: 30226777
Duur aanbieding: Week
Categorie: Overige dagaanbiedingen

Betaalmogelijkheden:

iDEAL

Verzending via:

PostNL

Over Priceattack.nl

Elke dag een nieuw product in de aanbieding met extra veel korting. Om 11.00 uur staat er weer een nieuwe dagaanbieding voor jou klaar. Wil je weten wat de dagaanbieding van vandaag is? Bekijk dan snel hiernaast wat de deal van de dag is en bestel deze snel en makkelijk online.

Wacht niet te lang want voor je het weet is de dagaanbieding uitverkocht.

Dagaanbieding in je E-MAIL