Weekaanbieding van deze week - Priceattack.nl

Foto Power ForceBall Amber Pro

Power ForceBall Amber Pro

Van € 49,95
Voor € 26,95

Het kan nooit kwaad om even aan jezelf te denken. Met de Power ForceBall zwaai je weer vrolijk en soepel de dag tegemoet.

Een PowerBall is een gyroscopisch trainingsapparaat om de spieren van de pols, de arm en de schouders te trainen. Het apparaat bestaat uit een vrij draaiende rotor, binnenin een bol. Door middel van een touw (zoals bij een tol) of met een aanzet van de duim wordt de rotor aan het draaien gebracht. Vervolgens komt het er op aan om de rotor te versnellen door de bol op een bepaalde manier rond te draaien.

De PowerBall Amber Pro, ook wel de Force Pro ziet er fantastisch uit met z'n felle LED-lights in meerkleurige behuizing (icm. van de kleuren rood, geel, groen, blauw) en de zwarte handgrip. Dit ultieme ontwerp is net zoals de gewone PowerBall zeer gebruiksvriendelijk en heeft als extraatje ingebouwde LED-lichtjes, en een digitale LCD teller, die door de dynamische beweging worden geactiveerd.

Hoe sneller de rotor draait, hoe feller het licht wordt. Ook de PowerBall amber heeft een gebalanceerde rotor (gyro) die ± 15 kilo kracht kan genereren wanneer er snelheden van maximaal 12.000 omwentelingen per minuut worden gehaald.

Website: www.priceattack.nl
Adres: Buitenweg 140
3602 PW Maarssen
Telefoon: n.v.t.
E-mail: Contactformulier
KvK: 30226777
Duur aanbieding: Week
Categorie: Overige dagaanbiedingen

Betaalmogelijkheden:

iDEAL

Verzending via:

PostNL

Over Priceattack.nl

Elke dag een nieuw product in de aanbieding met extra veel korting. Om 11.00 uur staat er weer een nieuwe dagaanbieding voor jou klaar. Wil je weten wat de dagaanbieding van vandaag is? Bekijk dan snel hiernaast wat de deal van de dag is en bestel deze snel en makkelijk online.

Wacht niet te lang want voor je het weet is de dagaanbieding uitverkocht.

Afgelopen dagaanbiedingen

Dagaanbieding in je E-MAIL