Weekaanbieding van deze week - Priceattack.nl

Foto HDMI Draagbare Mini Beamer

HDMI Draagbare Mini Beamer

Van € 89,95
Voor € 59,95

Hoe kijk je het beste sport of een serie of film, het liefst op een zo groot mogelijk scherm. Daarom deze keer een speciale beamer-aanbieding op PriceAttack.nl.

Deze energiezuinige HDMI beamer laat jou haarscherp genieten van jouw favoriete wedstrijd, film, serie of game. De beamer projecteert met weinig geluid en zorgt voor een beelddiagonaal van 20" tot maximaal 80". De maat bepaal je zelf door de afstand van de beamer tot de muur (0,8 tot 2 meter) en de uitgebreide mogelijkheid aan instellingen. De moderne LED projector projecteert een ondersteunend 1920 x 1080 beeldresolutie met een 800:1 contrastratio.

De superbright LED (600 Lumen) werkt tot 30.000 branduren en geeft je de mogelijkheid ook 1080P beelden te projecteren. De achterkant van beamer zit vol met in- en outputmogelijkheden waaronder 3.5mm Audio, HDMI,TF Card Slot, USB.

De beamer wordt plug&play geleverd met, 1 AV kabel, Engelse handleiding en afstandsbediening.

Website: www.priceattack.nl
Adres: Buitenweg 140
3602 PW Maarssen
Telefoon: n.v.t.
E-mail: Contactformulier
KvK: 30226777
Duur aanbieding: Week
Categorie: Overige dagaanbiedingen

Betaalmogelijkheden:

iDEAL

Verzending via:

PostNL

Over Priceattack.nl

Elke dag een nieuw product in de aanbieding met extra veel korting. Om 11.00 uur staat er weer een nieuwe dagaanbieding voor jou klaar. Wil je weten wat de dagaanbieding van vandaag is? Bekijk dan snel hiernaast wat de deal van de dag is en bestel deze snel en makkelijk online.

Wacht niet te lang want voor je het weet is de dagaanbieding uitverkocht.

Dagaanbieding in je E-MAIL