Deluxe smartwatch!

Foto Deluxe smartwatch!
Van € 129,95
Voor € 32,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 13-04-2016 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website. En mis nooit weer een aanbieding.

Let op! Levertijd max. 10 werkdagen! 

De smartwatch is geschikt voor vrijwel elke smartphone met een bluetooth functie. De smartwatch is een slim horloge met ruimte voor een simkaart en een micro SD kaart tot 32GB opslag. De smartwatch werkt het beste met Android smartphones maar is ook geschikt voor smartphones met IOS alleen met een aantal minder mogelijkheden.

Synchroniseert telefoonboek

Nadat er een bluetooth verbinding tot stand is gebracht met de smartwatch worden de contacten in je telefoonboek gesynchroniseerd met je smartphone. Als je een contactpersoon uit je telefoon zoekt kan je smartphone gewoon in je broekzak of tas blijven.
Synchroniseert bellen nadat de bluetooth verbinding tot stand is gebracht kun je vanaf je smartwatch zowel inkomende als uitgaande gesprekken voeren. Als je wordt gebeld zie je direct wie het is en als je even snel iemand wil bellen is dat ook mogelijk.

Synchroniseert berichten

Na het tot stand brengen van een bluetooth verbinding met je smartphone kun je zowel sms berichten ontvangen als versturen. Even snel een sms bericht lezen? Of even snel een sms bericht sturen? Het is allemaal mogelijk zonder je smartphone uit je zak te halen.

Ontvang notificaties van apps

Nadat de Android app op je smartphone is geïnstalleerd ontvang je notificaties van berichten. Hierbij moet je denken aan berichten van Facebook, Whatssap, E-mail, Skype en andere apps. Let op: dit werkt niet voor IOS smartphones.

Muziek afspelen

Er zijn twee manieren om muziek af te spelen met de smartwatch. Allereerst kan er door middel van een bluetooth verbinding met je smartphone muziek worden afgespeeld die je hier op hebt opgeslagen. Daarnaast is er de mogelijkheid om muziek af te spelen via de micro SD kaart die je in de smartwatch kunt plaatsen.

SPECIFICATIES
Type: Smartwatch
Talen: Chinees, Arabisch, Vietnamees, Maleisisch, Deens, Grieks, Nepalees, Turks, Zweeds, Noors, Italiaans, Duits, Roemeens, Koreaans, Spaans, Russisch, Filippijns, Polijsten, Portugees, Japans, Engels, Traditioneel Chinees, Vereenvoudigd Chinees, Thai
Camera: 0.3MP
Besturingssysteem: Android
Display afmeting: 1,56 inch
Schermresolutie: 240 x 240 pixels
Display technologie: TFT LCD touch screen
CPU: MTK6260A 533MHz
Optie micro SD: Ja, tot 32GB
Batterij capaciteit: 380mAh
Oplaadtijd: 4 uur
Standby tijd: 90 120 uur
Spreektijd: 3 uur
Materiaal: Silicoon, metaal
Afmetingen: 43.5mm x 40mm x 9.8mm
Gewicht: 0,05 kg

Dagaanbieding in je E-MAIL