Anti Skim Card

Foto Anti Skim Card
Van € 19,95
Voor € 4,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 06-09-2016 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website. En mis nooit weer een aanbieding.

De AntiSkimCard beschermt al jouw pasjes tegen RFID skimmers die jouw gegevens en identiteit willen achterhalen en gebruiken of erger nog geld van je willen stelen! Met de AntiSkimCard maak je de gegevens van jouw pasjes onzichtbaar zonder dat er gebruik moet worden gemaakt van allemaal ingewikkelde apparatuur en deze kaart werkt geheel zonder batterijen of andere poespas.

De AntiSkimCard werkt heel simpel: je voegt de kaart toe aan de portemonnee door de kaart in een vakje, gleufje of hoesje in de portemonnee te schuiven. Het mooie van deze AntiSkimCard is dat het kaartje in elke portemonnee past omdat het even groot is als bijvoorbeeld een creditcard of bankpasje.

LET OP: Gebruik 2 AntiSkimCards als buitenste pasjes in je portemonnee voor optimale bescherming!

Deze kaart is de beste verdediging tegen RFID skimmers en maakt jouw pinpasjes, creditcards en persoonlijke informatie onzichtbaar voor hackers en dieven! Zonder de AntiSkimCard is geen enkel pasje in de portemonnee veilig!

Dagaanbieding in je E-MAIL