4 x Opzetborstels voor Oral-B tandenborstels

Foto 4 x  Opzetborstels voor Oral-B tandenborstels
Van € 24,95
Voor € 0,99
LET OP: Deze dagaanbieding was van 13-09-2016 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website. En mis nooit weer een aanbieding.

Het wordt aangeraden om regelmatig de opzetstukjes voor elektrische tandenborstels tijdig te vervangen. Helaas zijn de opzetborstels van Oral-B duur en wordt het dus vaak uitgesteld of vergeten. Vandaag bieden we je de mogelijkheid om voordelig je voorraad aan te vullen met deze set van opzetborstels! Deze borstels zijn inclusief gekleurde ringen!

De borstels hebben een anti-plak laag waardoor er minder snel vuil en dergelijke op achterblijft. De borstels zijn niet geschikt voor de sonische modellen van Oral-B.
Tanden poetsen is een twee maal dagelijkse bezigheid en van essentieel belang bij het gezond houden van je gebit. Niet voor niets wordt je aangeraden om met regelmaat je opzetborstel van je elektrische tandenborstel te vervangen. Veel mensen stellen dit uit. Herkenbaar? Dat is erg begrijpelijk, want voor een setje van 4 opzetborstels betaal je vaak al rond de €25! En als er Oral-B op staat betaal je nog meer! 

 

Dagaanbieding in je E-MAIL