Prinsjesdag busreis, ticket tribune en Royal Delft - Oad busreizen

Foto Prinsjesdag busreis, ticket tribune en Royal Delft - Oad busreizen
Voor € 52,00
LET OP: Deze dagaanbieding was van 14-05-2017 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Inclusief kaart op tribune en speciale rondleiding Royal Delft, beperkt aantal plekken beschikbaar, op = op!De derde dinsdag in september (19 september) is ieder jaar weer een van de belangrijkste dagen voor ons Nederlanders. Op Prinsjesdag spreekt koning Willem-Alexander de troonrede uit, waarin de regering aangeeft wat het beleid zal zijn voor het komende jaar. Ook wordt de miljoenennota, de Rijksbegroting, gepresenteerd. Prinsjesdag gaat gepaard met vele rituelen, zoals de rijtoer met de Glazen Koets, mooie hoeden, het koffertje met de miljoenennota en het zwaaien van de koninklijke familie vanaf het balkon van paleis Noordeinde.

Oad beschikt over een beperkt aantal speciale tribune kaarten aan de Lange Voorhout, zodat u de Koninklijke stoet optimaal kan zien en begroeten.

Na dit bijzondere spektakel lopen we onder begeleiding van vrijwilligers van de ambassade naar de bus om te vertrekken naar Delft.

Royal Delft:
Royal Delft, opgericht in 1653, is al bijna 100 jaar een koninklijk bedrijf. Tijdens een bezoek ontdekt u alles over het bijzondere Delfts Blauwe ambacht en de speciale band die het koningshuis heeft met het iconische Royal Delft. Het Oranje Keramiek, een speciale collectie gelimiteerde borden die bij speciale koninklijke gebeurtenissen met de hand worden geschilderd, staat in de Koninklijke Schatkamer tentoongesteld. In de museumzaal staat een collectie antiek Delfts aardewerk dat ooit onderdeel was van de privé collectie van Koning Willem III. Beleef in de fabriek het eeuwenoude ambacht, hier ziet u de echte ambachtsmensen aan het werk!

Gaat u mee? Stap in de luxe Oad bus, geniet van de Koninklijke stoet op het Lange Voorhout en laat u verrassen door de bijzondere Delfts Blauwe ambacht!

Dagaanbieding in je E-MAIL