LINDA.festival busreis, entree&goodie bag - Oad busreizen

Foto LINDA.festival busreis, entree&goodie bag - Oad busreizen
Voor € 39,00
LET OP: Deze dagaanbieding was van 14-05-2017 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Zin in een feestje? Op 10 en 11 juni 2017 vindt de tweede editie van LINDA.festival plaats op het Hembrugterrein in Zaandam. Het festival voor de leukste vrouwen van Nederland is dit jaar nóg groter, mooier en gezelliger.

Ga zaterdag 10 juni met Oad naar LINDA.festival en geniet van een lekkere kop koffie of thee onderweg. Geen parkeerzorgen en direct voor de deur uitstappen met de entree en goodiebag in de hand.

Naast geweldige optredens van o.a. Douwe Bob en Ali B geven een heleboel BN?ers ook hilarische workshops. Ontmoet Linda de Mol, kom gymmen met Arie Boomsma, leer liefdesbrieven schrijven met Susan Smit of krijg fashionles van Fred van Leer. Tijdens de LINDA.sportdag kun je naast gymmen met Arie Boomsma ook squatten met ?killerbody?-Faya Lourens en trainen metCarlos Lens, de personal trainer van Linda de Mol.

Het shoppingterrein is dit jaar twee keer zo groot en ook staat er een tweede stage vol gezelligheid. Zing mee met de Tante Joke Karaoke band, speel de Pub-quiz en geniet tussendoor van intieme optredens.

Uiteraard staat het LINDA.festival-terrein ook dit jaar weer vol met foodtrucks. Ga je liever zelf aan de slag? Bak dan samen met Jet van Nieuwkerk haar beroemde Granola in de LINDA.kookstudio of maak jouw ultieme brownie met Menno de Koning.
Kortom: op LINDA.festival kun je een dag lang dansen, zingen, shoppen, eten en nog veel meer!

Hier wil je bij zijn!
Wat: LINDA.festival 2017
Waar: TAETS Art&Event Park op het Hembrugterrein in Zaandam
Wanneer: 10&11 juni 2017LET OP: voor dit arrangement geldt OP=OP!

Dagaanbieding in je E-MAIL