Dagje Oud Amsterdam De Jordaan - Oad busreizen

Foto Dagje Oud Amsterdam De Jordaan - Oad busreizen
Voor € 59,00
LET OP: Deze dagaanbieding was van 24-05-2017 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Eenécht ouderwets gezellig en ongedwongen dag Amsterdams beleven? Stap dan in de luxe Oad bus en ga met ons mee en laat u onderdompelen in het bijzondere Oud Amsterdam.Op de Amsterdamse feestboot MS de Jordaan vindt u een oergezellige Jordanese huiskamerén een traditioneel Amsterdams Café.

Beleef een gezellige Amsterdamse muziekvaart over het IJ met live entertainment van onze Amsterdamse artiesten Eddie&Nancy (bekend van Bloed, Zweet en Tranen) of Luc Meijer.

Deze Amsterdamse zangers staan voor een middag vol meezing-muziek en hits van weleer. Van Willy Albert tot Johnny Jordaan, Tante Leen tot Zwarte Riek, André Hazes tot Bolle Jan en Manke Nelis. De polonaise meedansen tijdens ons Amsterdamse feest is dan ook heel normaal!

Al varende over het IJ speelt u mee met dé Amsterdamse muziekbingo en serveren de stewards Hassiebassies (Amsterdams voor een'Opwarmertje')écht Amsterdams tafelzuur van Kesbeke, ossenworst met mosterd, soep met ballen en natuurlijk een broodje kroket van FEBO.

Aansluitend de vaart maken we onder begeleiding van een ervaren gids een niet te vergeten wandeltour door Amsterdam (circa 60 minuten). Hierna heeft u nog vrije tijd in Amsterdam. Om 17.30 uur vertrek de bus terug vanuit Amsterdam.

Dagaanbieding in je E-MAIL