Zelfstandige parachutesprong uit een vliegtuig boven het prachtige eiland Texel

Foto  Zelfstandige parachutesprong uit een vliegtuig boven het prachtige eiland Texel
Van € 499,00
Voor € 224,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 23-05-2016 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

€ 224,95 voor je eerste zelfstandige parachutesprong uit een vliegtuig boven het prachtige eiland Texel bij Paracentrum Texel 

Er zijn van die dingen, die moet je gewoon één keer in je leven hebben gedaan. Toegegeven, je moet wel een beetje lef en durf hebben voor een zelfstandige parachutesprong, maar sta je eenmaal weer op de grond dan maakt zich een machtig gevoel van je meester. Voor geen goud had je dat willen missen.

NuDeal en Paracentrum Texel hebben een superaanbieding samengesteld:
Maak je eerste zelfstandige parachutesprong uit een vliegtuig, inclusief een cursus parachutespringen bij Paracentrum Texel en voor € 224,95 heb je de ervaring van je leven!

 

The sky is the limit wordt werkelijkheid bij Paracentrum Texel. Zondag krijg je op de grond de cursus parachutespringen door professionele instructeurs en maandag is het zover: voordat je de lucht in gaat krijg je een praktische test op de grond, om te controleren of jij alle procedures goed beheerst. Dan is het eindelijk zo ver, je neemt je plaats in het vliegtuig en maak je je je First Jump! De adrenaline wordt door je lichaam gepompt. Het uitzicht is adembenemend: zie Texel vanuit de lucht. Die ervaring kun je alleen delen met mensen, die het ook hebben meegemaakt.

De risico’s zijn tot het absolute minimum beperkt. Van tevoren moet je een medische keuring voor parachutespringen overleggen. Kinderen onder zestien jaar mogen helaas (nog) niet springen en personen van honderd kilogram of meer komen eveneens niet in aanmerking.

Bij de First Jump Course wordt gebruik gemaakt van automatisch openende parachutes. ‘s Zondags vindt de grondcursus plaats en ‘s maandags ga je de lucht in en maak je je sprong.

Bekijk dit filmpje voor een impressie van je zelfstandige parachutesprong

Waag het er op; je leeft maar één keer!

Ga voor je eerste zelfstandige parachutesprong uit een vliegtuig, inclusief professionele grondopleiding bij Paracentrum Texel en betaal maar € 224,95! 

Paracentrum Texel | Postweg 128 | 1795 JS De Cocksdorp Texel | Website

Dagaanbieding in je E-MAIL