Workshop Candy Drip Cake maken van 3 uur bij De Leukste Taartenshop

Foto Workshop Candy Drip Cake maken van 3 uur bij De Leukste Taartenshop
Van € 65,00
Voor € 39,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 08-09-2016 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website. En mis nooit weer een aanbieding.

Maak tijdens een workshop je eigen unieke Candy Drip Cake

Nu heel Holland bakt kun jij natuurlijk niet achterblijven! Bij De Leukste Taartenshop kun jij je uitleven tijdens een bijna 3 uur durende workshop cake maken. En of jouw creatie de goedkeuring van de jury kan wegdragen of niet, je bent in elk geval een leuke en nuttige ervaring rijker.

Schrijf je in voor de workshop Candy Drip Cake maken bij De Leukste Taartenshop in Amsterdam en het kost je NU slechts € 39,95!

Decoreer jouw cake naar hartenlust

In de workshop begin je met het kleuren en op smaak brengen van de botercrème. Een mooie knalkleur of een zachte pastelkleur, een friszure frambozensmaak of zoete witte chocoladesmaak. Welke combinatie kies jij?

Hierna ga je de taart zo strak mogelijk afsmeren. Zodra deze kaarsrecht is ga je de ganache maken. Dat is een lekkere mix van slagroom en pure, melk of witte chocolade. Deze breng je aan op de taart en werk je af volgens de zogeheten dripmethode.

Ook ga je met modelleerchocolade aan de slag. Enkele technieken worden gedemonstreerd en vervolgens op de eigen taart toegepast. De taart maak je af met kant-en-klare chocoladerepen, koekjes en ander snoepgoed die gedust (voorzien van eetbaar kant), geschilderd of besprinkeld kunnen worden.

Gezellig groepswerk

De workshops zijn geschikt voor maximaal 14 personen per keer en worden gehouden bij De Leukste Taartenshop in Amsterdam. Met zo’n gezelschap wordt het nog een vrolijke boel ook!

Als je deelneemt met een groep van 7 of meer personen dan kun je eigen datum kiezen. De workshops worden op zondagen gehouden.

Dus aarzel niet langer en geef je over aan de bereiding van een heerlijke Candy Drip Cake. De workshop van bijna 3 uur kost je NU slechts € 39,95!

Dagaanbieding in je E-MAIL